Home » Citrix » 1Y0-A05 Exam Questions » Download Free Citrix 1Y0-A05 PDF and VCE Updated Today (1-10)

Download Free Citrix 1Y0-A05 PDF and VCE Updated Today (1-10)

1: Scenario: An administrator determined that an application pilot environment should be installed. Two servers have been allocated for this purpose. How should the pilot environment be established and why?

A.The servers should be placed in a distinct farm so that testing does NOT impact production.
B.The servers should be placed in a distinct zone so that testing does NOT impact production.
C.The servers should be configured based on virtual servers so that scalability data can be derived for physical servers.
D.The servers should be configured to access a distinct license server to prevent impacting license server communications.

Correct Answers: A
Explanation:

2: Scenario: An administrator installed the XenApp Advanced Configuration tool to administer a Citrix XenApp server remotely. The server is accessed through a WAN link and it is behind a firewall. Which TCP port should be opened on the firewall to allow the administrator to connect remotely by means of the XenApp Advanced Configuration tool?

A.1494
B.2512
C.2513
D.2598

Correct Answers: C
Explanation:

3: Scenario: An administrator is in the process of implementing zone preference and failover for a Citrix XenApp farm. The administrator already configured a Citrix policy named “ZPF Policy.” Which three filters can the administrator use to apply this policy and implement zone preference and failover? (Choose three.)

A.Users
B.Servers
C.Client Name
D.Access Control
E.Client IP Address

Correct Answers: A C E

4: Session reliability is based on which Citrix service?

A.IMA
B.XML
C.XTE
D.Services Manager

Correct Answers: C
Explanation:

5: An administrator is installing Web Interface in order to support Windows laptop users that require offline applications.Which type of site should the administrator create to support these users?

A.XenApp Web
B.XenApp Services
C.Web Interface for SharePoint
D.XenApp Plugin for Streamed Apps

Correct Answers: B
Explanation:

6: An administrator was notified that the database server hosting the Citrix data store is down and decides to restore a backup database to a new server.
In which order should the administrator complete the required steps to direct Citrix communication to the new database server?
Click the Help button for instructions on how to complete a Drag and Drop item.
Drag the steps to place them in the correct order required to direct Citrix communication to the new database server.

clip_image002
Correct Answers:

clip_image002[4]

7: The Citrix License Management Console runs on which two supported web servers? (Choose two.)

A.IBM HTTP Server
B.Apache HTTP Server
C.SUN Java System Web Server
D.Microsoft Internet Information Services (IIS)

Correct Answers: B D

8: Scenario: An administrator set up a firewall between a license server and several Citrix XenApp servers. All the default settings and ports were used. The administrator tests this new configuration and notices that the Citrix Licensing service is NOT running.What should the administrator do to make the Citrix Licensing service run?

A.Open port 8082 on the firewall.
B.Open port 27000 on the firewall.
C.Configure a static port number for the Citrix vendor daemon.
D.Configure the Citrix vendor daemon to communicate using a dynamic port.

Correct Answers: C
Explanation:

9: In order for an administrator to provide a user with access to resources published on a Citrix XenApp server, the user must be a member of which local group on the server?

A.Users
B.Guests
C.Power Users
D.Remote Desktop Users

Correct Answers: D
Explanation:

10: A company acquired another company but needs to keep the IT departments independent. What must the administrator create in order to keep the IT department independent from that of the acquired company?

A.A new farm
B.A new data store
C.A new license server
D.Additional Citrix XenApp servers

Correct Answers: A
Explanation:

If you want to pass Citrix 1Y0-A05 successfully, donot missing to read latest lead2pass Citrix 1Y0-A05 dumps.
If you can master all lead2pass questions you will able to pass 100% guaranteed.

http://www.lead2pass.com/1Y0-A05.html

Lead2pass Testking Pass4sure Actualtests Others
$99.99 $124.99 $125.99 $189 $29.99-$49.99
Up-to-Dated
Real Questions
Error Correction
Printable PDF
Premium VCE
VCE Simulator
One Time Purchase
Instant Download
Unlimited Install
100% Pass Guarantee
100% Money Back