Home » Citrix » 1Y0-A05 Exam Questions » Download Free Citrix 1Y0-A05 PDF and VCE Updated Today (11-20)

Download Free Citrix 1Y0-A05 PDF and VCE Updated Today (11-20)

11: What is the result of renaming an existing report log file?

A.A new report log is created.
B.A duplicate report log is created.
C.The original report log is deleted.
D.The original report log is overwritten.

Correct Answers: A
Explanation:

12: What should an administrator use to confirm the name of a Citrix License Server?

A.The queryhr command in a command prompt
B.The hostname command in a command prompt
C.The basic information screen in the Windows 2008 system applet
D.The server information screen in the Access Management Console

Correct Answers: B
Explanation:

13: Scenario: An administrator currently has Secure Gateway and Web Interface on the same server in the DMZ. After learning about Access Gateway, the administrator decided to purchase two units for redundancy that will be located in the DMZ and implement the increased functionality that Access Gateway offers. Two new Web Interface servers will be introduced. Where should the administrator place the Web Interface servers?

A.Both Web Interface servers should be placed in the DMZ.
B.Both Web Interface servers should be placed on the internal network.
C.One Web Interface server should be placed in the DMZ, and one Web Interface server should be placed on the internal network.
D.One Web Interface server should be placed on the internal network, and one Web Interface server should be placed on the external network.

Correct Answers: B
Explanation:

14: Scenario: An administrator at a graphic design company has recently completed a XenApp implementation. Web Interface has been configured to allow remote users to access their published applications and all clients are made available through the client deployment configuration. Both internal and remote users are running MAC operating systems with a mixture of Internet Explorer and Safari Browser. Which client will be used by default if a user is connecting from a Safari Browser?

A.Native Client
B.Client for Java
C.Embedded Native Client
D.Remote Desktop Connection

Correct Answers: B
Explanation:

15: Scenario: A single Web Interface server named xenappweb1.mycompany.com is currently being leveraged to host applications for Citrix users through HTTP. For additional redundancy and security as required by management, a second Web Interface server named xenappweb2.mycompany.com will be made available and load-balanced with a hardware load balancer and SSL will be used to secure all traffic to the Web Interface servers.In order to configure the environment to meet the requirements defined above, which three statements are valid configuration steps? (Choose three.)

A.Install a separate SSL certificate on each server that matches the FQDN of each server.
B.Install a root certificate on each Web Interface server that matches the certificate on the load balancer.
C.Create a new DNS entry for xenapp.mycompany.com and assign it the IP address of the VIP on the hardware load balancer.
D.Create a new CNAME alias in DNS for xenapp.mycompany.com and add both Web Interface server names to the record for load balancing.
E.Create a new load balancing group on the load balancer that contains the Web Interface sites from each Web Interface server that are to be load balanced.

Correct Answers: B C E

16: After creating a XenApp Web site, an administrator must configure the __________ and __________. (Choose the two correct options to complete the sentence.)

A.farm zone
B.name of the farm
C.name of one or more servers in the farm
D.name of published applications accessible through the site

Correct Answers: B C

17: Scenario: An administrator implemented a Web Interface/Secure Gateway solution as shown in the attached exhibit. The firewall administrator requested information on which ports are required to be opened between the Secure Gateway/Web Interface server and the Citrix XenApp servers. Which two of the listed ports may need to be opened to allow users to launch an application and why? (Choose two.)

clip_image002

A.Port 1494 for ICA traffic
B.Port 2512 for IMA traffic
C.Port 2513 for IMA traffic
D.Port 2598 for session reliability
E.Port 27000 for Citrix XenApp licensing

Correct Answers: A D

18: Scenario: An administrator has a small Citrix XenApp farm. All users will access the farm through Web Interface. A small number of users have laptops and will require offline access to office applications as well as hosted applications.Which two steps are required to configure the Web Interface? (Choose two.)

A.Create a XenApp Web site.
B.Create a XenApp Services site.
C.Ensure the resource type is set to remote.
D.Ensure the resource type is set to streaming.
E.Ensure the resource type is set to dual mode streaming.

Correct Answers: B E

19: Scenario: An administrator wants to implement the Citrix Secure Gateway so that remote users can access their applications securely over the Web. There is a separate Secure Gateway and Web Interface server that is in a single-hop DMZ. There are 20 Citrix XenApp servers on the internal LAN hosting three applications. The administrator decided to use an internal Certification Authority to generate a signed certificate. In order to establish a successful client connection through Citrix Secure Gateway, an administrator should install __________ and __________. (Choose the two correct statements to complete the sentence.)

A.a root server certificate on a client machine
B.a server certificate on a Web Interface server
C.a server certificate on a Secure Gateway server
D.a root server certificate on a Web Interface server

Correct Answers: A C

20: The Web Interface server communicates directly with which component in the Citrix XenApp farm to obtain application lists?

A.Data store
B.Data Collector
C.Secure Gateway
D.Citrix XML Service
Correct Answers: D
Explanation:

If you want to pass Citrix 1Y0-A05 successfully, donot missing to read latest lead2pass Citrix 1Y0-A05 practice exams.
If you can master all lead2pass questions you will able to pass 100% guaranteed.

http://www.lead2pass.com/1Y0-A05.html

Lead2pass Testking Pass4sure Actualtests Others
$99.99 $124.99 $125.99 $189 $29.99-$49.99
Up-to-Dated
Real Questions
Error Correction
Printable PDF
Premium VCE
VCE Simulator
One Time Purchase
Instant Download
Unlimited Install
100% Pass Guarantee
100% Money Back