Home » Cisco » Free Download Pass4sure Cisco CCNP Wireless 642-741 Exam Questions

Free Download Pass4sure Cisco CCNP Wireless 642-741 Exam Questions

Implementing Cisco Unified Wireless Voice Networks (IUWVN): 642-741 Exam
642-741 Questions & Answers
Exam Code: 642-741
Exam Name: Implementing Cisco Unified Wireless Voice Networks (IUWVN)
Q & A: 77 Q&As

Part: A
1: Which protocol is used by multicast to prevent loops?
A.OSPF
B.RIP
C.RPF
D.BGP
E.EIGRP
Correct Answers: C

2: Which authentication protocol does H-REAP AP local authentication support in version 5.2?
A.EAP-TLS
B.EAP-PEAP
C.EAP-LEAP
D.EAP-TTLS
Correct Answers: C

3: Which statement is NOT a key QoS recommended requirement for voice bearer traffic?
A.Voice traffic should be marked to DSCP EF per the QoS baseline and RFC3246.
B.Voice traffic loss should be no more than 3%.
C.One-way latency (mouth-to-ear) should be less than 150 msec.
D.Average one way jitter should be targeted to less than 30 msec.
E.21-320 Kbps of guaranteed priority bandwidth is required per call depending on sample rate,
codec, and layer 2 overhead.
Correct Answers: B

4: What is the payload size of a wireless IP phone in a call using G.711 codec?
A.20 bytes
B.60 bytes
C.120 bytes
D.160 bytes
Correct Answers: D

5: Which three are benefits of U-APSD? (Choose three.)
A.synchronization of the transmission and reception of voice frames
B.bandwidth reservation
C.optimized power-save mode periods
D.increased call capacity
E.priority bandwidth and polling
Correct Answers: A C D

6: What is the minimum configuration you must do in order to enable multicast support on the
Cisco Wireless LAN Controller v5.2?
A.Enable the IGMP snooping capability and define the IGMP timeout period.
B.Set the Ethernet multicast mode to Enabled, enable the IGMP snooping capability, and define
the IGMP timeout period.
C.Set the multicast monitor function to Enabled, enable the IGMP snooping capability, and define
the mandatory data rate to the minimum value supported.
D.Set the Ethernet multicast mode to Multicast and define the multicast group address.
Correct Answers: D

7: Which two statements correctly describe a Cisco WLC configuration of Wireless > QoS >
Profiles > Wired_QoS_Profiles for an implementation of DSCP or CoS deployment? (Choose
two.)
A.It must always be set on all QoS profile types because this sets the type of markings as either
CoS or DSCP.
B.It is optional if the Cisco WLC attached switch operates on a trust DSCP model.
C.It must be set if the Cisco WLC attached switch operates on a trust CoS model.
D.It sets the EDCF queue used for the radio-transmitted frames.
Correct Answers: B C

8: What will improve the battery life of a Cisco Unified Wireless IP Phone 7921G?
A.configuring phone to auto select network
B.configuring beacon period to 80 ms
C.configuring DTIM period to 2
D.enabling RRM
Correct Answers: C

9: Which two multicast modes are valid options for use with Ethernet bridging on a mesh AP?
(Choose two.)
A.mesh bridge in
B.regular
C.bi-directional bridge
D.in
E.out
Correct Answers: B D

10: What frame type is used to signal TSPEC reservation from a client?
A.RSVP
B.ADDTS
C.802.11 association information elements
D.WMM capabilities exchange
Correct Answers: B

…go to http://www.lead2pass.com/642-741.html to download the full version Q&As.

Lead2pass Testking Pass4sure Actualtests Others
$99.99 $124.99 $125.99 $189 $29.99-$49.99
Up-to-Dated
Real Questions
Error Correction
Printable PDF
Premium VCE
VCE Simulator
One Time Purchase
Instant Download
Unlimited Install
100% Pass Guarantee
100% Money Back