Home » IBM » Free Download Pass4sure IBM Tivoli 000-025 Exam Questions

Free Download Pass4sure IBM Tivoli 000-025 Exam Questions

IBM Tivoli Storage Manager V6.1 Implementation.: 000-025 Exam
000-025 Questions & Answers
Exam Code: 000-025
Exam Name: IBM Tivoli Storage Manager V6.1 Implementation.
Q & A: 152 Q&As

Part: A
1: A customer has an Exchange server on a Windows 2003 and would like to perform daily
backups. It is required that the Exchange server is always available. What is the best solution to
achieve this?
A.Use NTbackup for Exchange Services.
B.Use only offline backups that uses Logical Volume Snapshot Agent.
C.Use IBM Tivoli Storage Manager (Tivoli Storage Manager) for Mail for online backups daily.
D.Use Tivoli Storage Manager client without stopping the Exchange server.
Correct Answers: C

2: Which IBM Tivoli Storage Manager (Tivoli Storage Manager) family product is required to
provide data protection services for a customer’s mySAP/SAP R3 database systems?
A.Tivoli Storage Manager for Mail
B.Tivoli Storage Manager Basic Edition
C.Tivoli Storage Manager for Databases
D.Tivoli Storage Manager for Enterprise Resource Planning
Correct Answers: D

3: What are the three minimum software requirements for the IBM Tivoli Storage Manager
reporting and monitoring feature? (Choose three.)
A.Mozilla 1.0.2
B.HP-UX 11Iv3
C.SUSE Linux Enterprise 10
D.AIX, Version 6.1 (64-bit only)
E.Microsoft Windows Server 2003 with Fix Pack 2
F.Microsoft Windows Server 2008 Advanced Server
Correct Answers: A C E

4: A customer has several database and mail servers installed at their new location. Their backup
policy is daily full backup with 4 week retention and one yearly backup. The backup window is 12
hours for the daily backup and 18 hours for the yearly backup. The total amount of data to be
copied daily is 12 TB. Assuming that LTO4 tape drives can achieve 240 megabytes per second,
what is the minimum number of drives that is necessary to accomplish the requested daily backup
window?
A.2
B.4
C.6
D.8
Correct Answers: A

5: A global delivery company is investigating improved methods to back up a large, frequently
changing Oracle database that repeatedly exceeds backup windows. The customer has an existing
storage area network (SAN). With which solution can this be achieved?
A.Use deduplication for this client.
B.Use IBM Tivoli Storage Manager (Tivoli Storage Manager) for Databases and Tivoli Storage
Manager for Storage Area Networks to route backup traffic through the SAN.
C.Stop the database, and back the database up as flat files by using Tivoli Storage Manager
incremental forever methodology.
D.Use Tivoli Storage Manager for Databases and Tivoli Storage Manager Server Free Storage
Agent to route backup traffic through the local area network.
Correct Answers: B

6: A company has a file server that keeps all the word documents, presentations, and spreadsheets
of its 5,000 employees. All files are stored on a single file server with 7 TB of data and more than
15,000,000 files. The customer is concerned about the Recovery Time Objective for this server in
case of a hardware failure. How should IBM Tivoli Storage Manager be configured for this file
server?
A.Perform a daily Journal Based Image Backup to a primary disk storage pool.
B.Perform a weekly selective backup to an active data pool with deduplication feature enabled.
C.Perform a daily incremental backup to an active data pool and a weekly Image Backup of the
same partition.
D.Perform a weekly archive to an active data pool and a daily Journal Based Backup to a primary
disk storage pool.
Correct Answers: C

7: In order to determine the number of IBM Tivoli Storage Manager (Tivoli Storage Manager)
clients for an existing Tivoli Storage Manager customer environment, what best describes the
methodology in capturing and recording relevant information for each of the clients in this
environment?
A.run query node on the Tivoli Storage Manager server
B.create an inventory of the customer’s systems to be backed up
C.have Tivoli Storage Manager discover the clients and applications
D.install Tivoli Storage Manager client on every server and connect to Tivoli Storage Manager
server
Correct Answers: B

8: A company in Sweden is headquartered in Paris but also has two additional sites in London and
Sydney. They have AIX, Linux, and Windows platforms. The customer has a legal requirement of
monthly full backups on storage and they want to implement a backup strategy. They contracted
an IBM Tivoli Storage Manager (Tivoli Storage Manager) consultant to install Tivoli Storage
Manager V6.1 on a new AIX system with 16 GB RAM and four CPUs. Given the new
deduplication feature, on which type of storage pool must the data be stored to use the
deduplication feature?
A.disk storage pool with devclass=file
B.tape storage pool with devclass=file
C.disk storage pool with devclass=disk
D.tape storage pool with devclass=server
Correct Answers: A

9: Which two choices most determine the numbers and locations of IBM Tivoli Storage Manager
servers in a particular solution? (Choose two.)
A.hardware utilization and storage considerations
B.WAN, security, and disaster recovery considerations
C.size of the database, recovery log, and the number of storage pools
D.WAN, security, disaster recovery, and the operating system of the client
E.hardware utilization, storage consideration, and the number of active storage pools
Correct Answers: A B

10: A customer requires a large file server backup in the least time possible by using a storage area
network (SAN) environment. Which component should be installed on the file server in order to
achieve this?
A.Tivoli Management Console
B.Integrated Solution Console
C.IBM Tivoli Storage Manager SAN-Free
D.IBM Tivoli Storage Manager for Storage Area Network
Correct Answers: D

11: A customer wants to upgrade the IBM Tivoli Storage Manager (Tivoli Storage Manager) server
environment including five Tivoli Storage Manager servers connected to a Tivoli Storage Manager
Library Manager from Version 5.5.1 to Version 6.1. In which order should the Tivoli Storage
Manager servers be upgraded, including the Library Manager?
A.First upgrade the Library Manager, and then the Tivoli Storage Manager servers.
B.First upgrade the Tivoli Storage Manager servers, and then the Library Manager.
C.There is no order needed because of the new upgrade tool in Tivoli Storage Manager 6.1.
D.First upgrade the Library Manager, and the other Tivoli Storage Manager servers will be
upgraded automatically at the same time.
Correct Answers: A

12: When considering a new IBM Tivoli Storage Manager V6.1 (Tivoli Storage Manager)
installation, which additional resources should be considered to support new Tivoli Storage
Manager features?
A.increased disk space to support the DB2 database
B.increased RAM to accommodate the Integrated Solutions Console
C.increased tape storage to accommodate deduplicated storage pools
D.increased number of recovery log volumes to support the DB2 database
Correct Answers: A

13: A customer has a large Oracle database on a Windows 2003 with a very limited backup
window. Which solution best meets the requirement for having full backups in the least time
possible?
A.Copy Oracle databases to another folder by using Advanced Copy Services.
B.Use Oracle RMAN Services, and perform the backup to a local storage pool.
C.Use IBM Tivoli Storage Manager (Tivoli Storage Manager) Client in conjunction with Tivoli
Storage Manager for Storage Area Network.
D.Use Tivoli Storage Manager for Databases in conjunction with Tivoli Storage Manager for
Storage Area Network.
Correct Answers: D

14: With DB2 there are additional Archive Log possibilities. The Archive log space is used for
recovery. Which process is started to clear this Archive Log area?
A.full copy Archlog
B.full database backup
C.no process must be started
D.duplicate copy of the Active Log
Correct Answers: B

15: What is required for a new installation of the IBM Tivoli Storage Manager V6.1 (Tivoli
Storage Manager) server?
A.Raw disk volumes must be prepared for the recovery log.
B.iSCSI disk volumes must be prepared for the recovery log.
C.The system must have DB2 installed before installing the Tivoli Storage Manager server.
D.The system must not have DB2 installed before installing the Tivoli Storage Manager server.
Correct Answers: D

16: A customer has called to report a problem with network-attached storage (NAS) backups. The
NAS backups were performed on the IBM Tivoli Storage Manager V6.1 (Tivoli Storage Manager)
server by using the BACKUP NODE command. The customer cannot restore the NAS backup on
the Tivoli Storage Manager V5.5 client. What might be the cause of this?
A.Tivoli Storage Manager V5.5 is no longer supported for use with NAS backups.
B.Tivoli Storage Manager V6.1 NAS backups should be restorable on V5.5, and check client error
logs.
C.Insufficient privileges for the Tivoli Storage Manager Backup-Archive client system, use
elevated privileges.
D.Tivoli Storage Manager V6.1 NAS backups can only be restored on Tivoli Storage Manager
V6.1 clients or servers.
Correct Answers: D

17: In order to have a LAN-free environment working properly, an option file for the IBM Tivoli
Storage Manager Storage Agent with name dsmsta.opt must be defined. What are three required
parameters for dsmsta.opt file? (Choose three.)
A.TCPPort
B.DEVCONFig
C.SERVERName
D.COMMTimeout
E.LANFREETCPPORT F.RESOURCETimeout
Correct Answers: A B C

18: When installing the IBM Tivoli Storage Manager V6.1 (Tivoli Storage Manager) in an
environment for the first time, what is the best way to determine the support and compatibility of
external storage devices (disks, tape drives, tape libraries, and so on) in this environment?
A.Check the IBM Tivoli Support Web site.
B.Check the device Administration Guide for compatibility information.
C.Contact device manufacturer support organization to verify compatibility.
D.Check the device class support matrix for compatibility with Tivoli Storage Manager.
Correct Answers: A

19: Which two requirements must be met in order to use Journal Based Backup? (Choose two.)
A.Install the journal service.
B.Run a full incremental backup of the journaled volume.
C.The IBM Tivoli Storage Manager (Tivoli Storage Manager) database must be in roll forward
mode.
D.The Tivoli Storage Manager client must have Journaled File Systems.
E.The Tivoli Storage Manager client must be able to access the Tivoli Storage Manager Server
DB2 Journal Database.
Correct Answers: A B

20: When planning the space required to upgrade the IBM Tivoli Storage Manager V5.5 database,
what should be done?
A.Add 20% to 30% to the used bytes to determine the database space requirements for the
upgrade.
B.Add 33% to 50% to the used bytes to determine the database space requirements for the
upgrade.
C.Add 2 GB to the space used by the V5.5 database to determine the database space requirements
for the upgrade.
D.Add 4 GB to the space used by the V5.5 database to determine the database space requirements
for the upgrade.
Correct Answers: B

…go to http://www.lead2pass.com/000-025.html to download the full version Q&As.

Lead2pass Testking Pass4sure Actualtests Others
$99.99 $124.99 $125.99 $189 $29.99-$49.99
Up-to-Dated
Real Questions
Error Correction
Printable PDF
Premium VCE
VCE Simulator
One Time Purchase
Instant Download
Unlimited Install
100% Pass Guarantee
100% Money Back