Home » Novell » OFFER Pass4sure and Lead2pass Novell 050-895 PDF & VCE

OFFER Pass4sure and Lead2pass Novell 050-895 PDF & VCE

Novell eDirectory Design and Implementation:eDirectory 8.8: 050-895 Exam
050-895 Questions & Answers
Exam Code: 050-895
Exam Name: Novell eDirectory Design and Implementation:eDirectory 8.8
Q & A: 82 Q&As

Part: A
1: Which replica type contains only the partition root object?
A.Master
B.Read-only
C.Read/write
D.Filtered replica
E.Subordinate reference
Correct Answers: E

2: Which statements are true regarding the placement of eDirectory objects? (Choose 2.)
A.Place application objects in their own container.
B.Don’t place user objects near the top of the tree.
C.If possible, don’t place objects deep within a tree.
D.If possible, don’t place server objects within the same container.
E.Server objects should be placed near the user objects they are servicing.
Correct Answers: C E

3: Examine the exhibit by clicking the Exhibit button.
How many subordinate references will exist in this tree?
A.3
B.5
C.6
D.7
E.8
F.9
G.12
Correct Answers: E

4: Which of the following is most important to consider when designing the upper layers of an
eDirectory tree?
A.Time synchronization strategy
B.Number of objects in the tree
C.Number of servers in the tree
D.Physical network infrastructure
E.Number of partitions and replicas
Correct Answers: D

5: What is the most important design consideration when designing the upper layers of an
eDirectory tree?
A.Partition and replica plan
B.Time synchronization strategy
C.Number of objects in the tree
D.Number of servers in the tree
E.Physical network infrastructure
Correct Answers: E

6: What is a part of analyzing user needs when creating an accessibility needs analysis document?
A.Design a strategy for mobile users.
B.Specify ZENworks object configurations.
C.Specify security rights to particular objects.
D.Gather information related to physical network resource needs.
E.Create guidelines that determine how eDirectory objects are used to create the user
environment.
Correct Answers: D

7: What tasks are helpful in completing a needs analysis when designing an eDirectory tree?
(Choose 2.)
A.Gather information about network connectivity
B.Gather information about resources that users access
C.Gather information to decide on a replica placement strategy
D.Gather information to estimate the time for each phase of design
E.Gather information to decide which server should be the time provider
Correct Answers: A B

8: Which statement is true about eDirectory partitions?
A.Partitions can overlap each other.
B.A container object can reside in 2 partitions.
C.A partition provides fault tolerance for the file system.
D.Partitions are logical divisions of eDirectory that enable the database to be divided among
several servers.
Correct Answers: D

9: Which statement is true regarding the Priority Sync feature?
A.Priority Sync is supported only between two or more eDirectory 8.8 servers hosting any
partition.
B.Priority Sync is supported only between two or more eDirectory 8.8 servers hosting the root
partition.
C.Priority Sync is supported only between two or more eDirectory 8.8 servers hosting the same
partition.
D.Priority Sync is supported only between two or more eDirectory 8.8 servers hosting parent or
child partitions.
Correct Answers: C

10: Which statement is true regarding the function-based design for the upper layers of your
eDirectory tree?
A.It is the best design type to handle future growth.
B.It should be used if there is a WAN in the network.
C.It is best for small networks that do not span more than one location.
D.It is a more difficult type of design for the upper layers of your tree.
E.It should be used if there are multiple organization objects in the tree.
Correct Answers: C

…go to http://www.lead2pass.com/050-895.html to download the full version Q&As.

Lead2pass Testking Pass4sure Actualtests Others
$99.99 $124.99 $125.99 $189 $29.99-$49.99
Up-to-Dated
Real Questions
Error Correction
Printable PDF
Premium VCE
VCE Simulator
One Time Purchase
Instant Download
Unlimited Install
100% Pass Guarantee
100% Money Back